Verdachte situatie Plasdijk

Even na 13.00 uur vanmiddag is er melding gemaakt van een verdachte situatie aan de Plasdijk in Markelo. Daar werd een donkerkleurige auto met Pools kenteken gezien, waarvan de bijrijder is uitgestapt en aan deuren van een woning voelde. De bestuurder is verderop gestopt en nadat hij werd opgemerkt heeft hij de bijrijder weer opgehaald. Het tweetal is weggereden in de richting van de Enterweg. Het kenteken van de auto begint met PN. Mocht iemand de auto zien of aanvullingen hebben, dan wordt verzocht contact op te nemen met de politie Hof van Twente via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.De politie adviseert bij verdachte situaties uw buurt WhatsAppgroep te gebruiken, kentekens te noteren en deze direct door te bellen naar de politie.