Dorien Klein Teeselink ziet Sarah

       

Gisteravond werd Dorien Klein Teeselink al verrast door haar familie, vriendinnen en de buurt. Het huis aan de Lentfersweg werd namelijk opgesierd door een aantal Sarah’s, zowel groot als klein. Volgens aanwezigen was het een zeer geslaagde avond. Vandaag is de dag dat Dorien 50 jaar is geworden en ook dit bleef niet onopgemerkt. Alsof het gisteravond nog niet genoeg was, werd ze vanochtend nogmaals verrast. Bij OBS Stokkum werd juf Dorien op bijzondere wijze ontvangen door haar leerlingen. Iedereen was namelijk verkleed als Sarah. Ook was er een speciaal lied voorbereid en mocht de champagne niet ontbreken. Vanavond trakteren haar dochters haar op een etentje en zaterdag viert Dorien haar vijftigste verjaardag met een groot feest aan de Lentfersweg. Namens familie, vrienden, collega’s en de buurt, nogmaals gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst!