Geslaagd Open Nieuwjaarstoernooi Markel-Up

In totaal kwamen 8 fanatieke teams afgelopen vrijdag naar Sporthal de Haverkamp om een gezellig avondje te volleyballen tijdens het Open Nieuwjaarstoernooi van Markel-Up. De teams bestonden uit vrienden, collega’s en buren, die in twee verschillende poules met elkaar de strijd aangingen. Het team van ‘De Jong & Laan’ werd 1e in poule A en ‘De Wiemerinkjes’ behaalden in deze poule de 2e plek. Dit laatste team mocht de winnaar uit poule B ‘Happy Feet’ uitdagen in de halve finale. Voor ‘De Jong & Laan’ lag de uitdaging bij ‘De Wilde groep’ die 2e werden in poule B. Na een mooie, sportieve en fanatieke halve finale kwamen ‘De Jong & Laan’ en ‘Happy Feet’ tegenover elkaar te staan in de grote finale. In deze wedstrijd bleek het ‘Happy Feet’ team niet te verslaan. Zij gingen er met een heerlijke slagroomtaart vandoor en de nummers 2 mochten een als troost een cake met elkaar verdelen.