Netwerk BNI Capreolus groeit

Sinds de oprichting op 30 november bij Herberg de Pot is ‘BNI Capreolus‘ in de Hof van Twente een feit. De netwerkgroep bestaat uit 30 enthousiaste Twentse ondernemers die iedere vrijdagmorgen met elkaar ontbijten en nuttig gebruik maken van elkaars netwerk. De officiële lancering van de groep werd feestelijk gevierd bij Herberg de Pot, de vaste locatie voor de wekelijkse ontbijt-bijeenkomsten. Door deze lancering, waarbij 130 ondernemers aanwezig waren, mocht Capreolus op vrijdag 11 januari 4 nieuwe leden verwelkomen. Daarmee groeit het chapter in de Hof van Twente gestaag verder.

De nieuwe leden Bertil Wolbers (Paverent), Andre Fahner (Partyservice Holten), Janet Eggink (De Bloemerie) en Mirjam Kunst-Leunk (Studio Kunst) werden gistermorgen officieel lid van BNI Capreolus en kregen de ledenmappen overhandigd. “Vanaf nu zullen ook zij zich vol inzetten voor het principe van ‘Geven Loont’. Want de bereidheid om elkaar te willen helpen aan meer business door warme aanbevelingen, is een krachtige basis waar elk lid de vruchten van plukt”, vertelt voorzitster Annemieke Post.

Het streven voor Chapter Capreolus is om dit jaar te groeien naar 40 leden. Annemieke Post: “Met een groei naar 40 leden vergroten we het bereik en kunnen we het principe van geven loont nog meer toepassen en genereren we meer lokale omzet met elkaar”.

Wil je ook graag één of meerdere bijeenkomsten bezoeken? Meld je dan op tijd aan via de website BNI Nederland.