Ondernemersavond ‘Briljant Mislukt!’

Ondernemend Markelo organiseert op woensdag 6 februari om 20.00 uur bij De Haverkamp een bijzondere ondernemersavond met het thema ‘Briljant Mislukt!’. Chief Failure Officer, schrijver en spreker, Paul Louis Iske neemt de ondernemers deze avond mee in de wereld van briljante mislukkingen. Zijn credo; “Mislukken kunnen we allemaal….Briljant mislukken, moet je toch écht iets extra’s voor brengen”. Deze ondernemersavond wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord en West Twente en ABZ Diervoeding. Leden van Ondernemend Markelo hebben vrij entree. Niet leden zijn natuurlijk van harte welkom en betalen 10 euro per persoon. Vanaf 19.45 uur is de zaal geopend. Na het officiële deel van de avond wordt er afgesloten met een netwerkborrel. Opgave voor de ondernemersavond kan tot 1 februari door een mail te sturen aan Ondernemend Markelo.