Voorverkoop PJGO toneel: ‘Makkeluk Zat’

Op zaterdag 19 en 26 januari om 20.00 uur staat de toneelgroep van de PJGO op de planken bij De Haverkamp met het hilarische stuk ‘Makkeluk Zat’. Morgenavond om 20.00 uur vindt de voorverkoop van de kaarten plaats in het café van De Haverkamp. Het toneelstuk vertelt het verhaal over internetondernemer Cor, die in een paar jaar tijd een groot bedrijf uit de grond heeft weten te stampen. Maar de lol is er af en hij wil wel eens wat anders. Het leven op het platteland trekt hem heel erg. Hij zag het altijd al voor zich, een leven op een mooi boerderijtje waar hij samen met zijn vrouw Annie biologisch kan boeren en gasten kan ontvangen in hun eigen bed en breakfast. En nu is het zo ver. Hij heeft zijn zaak verkocht en met het geld een prachtige oude boerderij gekocht… maar of de boerderij wel zo prachtig is, is maar de vraag. Aannemer Jans ziet toch wel wat mankementen. Ook is het verbouwen niet zo gemakkelijk als je te doen krijgt met de burgemeester, zijn ambtenaren en monumentenzorg. Gelukkig krijgen ze hulp van hun vrienden Arnold en Geertruida. Maor die hadden daar hielemaal niet op gerekend. Ach  ja, beter een goede buur dan een verre vriend. Maar hebben de buren Koos en Lenie wel zulke goede bedoelingen? En ook is er nog een ‘Leuke’ verassing achter gebleven in de boerderij..