Marjan Noteboom ziet Sarah

Het was goed te zien aan de Loosboersstraat dat Marjan Noteboom 50 jaar is geworden. Waar ze normaal gesproken de touwtjes liever zelf in haar handen houdt, lukte haar dat dit weekend niet. Hoewel ze vandaag jarig is, vierde ze gisteravond al een feestje samen met familie, vrienden en buren. Hierdoor waren vrienden en buren genoodzaakt om op vrijdagavond de tuin te voorzien van een aantal Sarah’s en spandoeken. Gistermiddag stond er een verrassing op het programma. Waar de fotojournalist van deze nieuwssite dacht te moeten helpen bij een fotoshoot werd ze verrast met een rijles in een vrachtwagencombinatie bij Verkeersschool Relker. Marjan, mede namens je familie, vrienden, buren en natuurlijk ook het team achter deze nieuwssite van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag.