Zandwinning Domelaar wisselt van eigenaar

Dyckerhoff Basal heeft na 36 jaar zandwinnen op locatie ‘De Domelaar’ besloten te stoppen met deze activiteit binnen haar onderneming. Met ingang van donderdag 27 december zijn alle activiteiten op zandwinlocatie ‘De Domelaar’ overgenomen door Gebr. van der Heiden Zandwinning B.V. Een familiebedrijf, dat ruim 40 jaar actief is in de op- en overslag van, alsmede de handel in grondstoffen. Met de aankoop van zandwinlocatie  ‘De Domelaar’ zien zij deze overname als een mooie toevoeging van haar al bestaande bedrijfsactiviteiten. 

Gebr. van der Heiden Zandwinning B.V. heeft vestigingen in Eemnes, Almere, Nieuwegein en voegt daar op de rand van het jaar 2018 zandwinlocatie ‘De Domelaar’ in Markelo aan toe. Het bedrijf geeft aan dat er aan de buitenkant weinig gaat veranderen. Zo blijven de personeelsleden in dezelfde functie actief voor de nieuwe onderneming.