Ziggers ICT opent in januari 2019

Met uitzicht op het Kaasplein werkte Jamie Ziggers de afgelopen week aan de inrichting van zijn nieuwe bedrijf. Ziggers ICT heeft zijn onderkomen gevonden in een deel van Profile Markelo aan de Taets van Amerongenstraat in Markelo. “Jamie was op zoek naar een ruimte voor zijn bedrijf. Op termijn willen we gaan samenwerken en juist daarom is het fijn dat we met elkaar deze oplossing hebben gevonden. Jamie gebruikt ruim 35 m2 van onze showroom en kan daar zijn werkzaamheden uitvoeren”, vertelt Marcel Driezes. Jamie is een allrounder op het gebied van ICT en naast het uitvoeren van reparaties aan computers en laptops geeft hij ook graag advies op het gebied van beveiliging van uw netwerk of helpt bij het installeren van computerprogramma’s. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de uitstraling van Ziggers ICT. Vanaf dinsdag 8 januari opent Ziggers ICT officieel zijn deuren en hanteert het bedrijf dezelfde openingstijden als Profile Markelo.