Gerard Beverdam stopt per 28 februari

Gerard Beverdam reparatie & service sluit met ingang van 28 februari definitief de deuren van zijn pand. Zichtbaar aangeslagen vertellen Gerard en Francien dat zij dit besluit hebben moeten nemen door gezondheidsredenen van Gerard. Diep in hun hart hadden ze graag nog een aantal jaren doorgewerkt in hun winkel aan de rand van het Kaasplein maar laat de gezondheid van Gerard dat eenvoudigweg niet toe. Dat is ook de reden waarom Gerard heeft moeten besluiten om met ingang van volgende week geen reparaties aan bruin- en witgoed meer uit te voeren. “Natuurlijk wikkelen we alle lopende reparaties af zoals men dat van ons gewend was, maar nieuwe opdrachten kan ik helaas niet meer aannemen. Wel blijft de winkel tot 28 februari geopend”, geeft Gerard aan. In de maanden januari en februari geldt er een opheffingsuitverkoop in de winkel van Gerard Beverdam.

Tien jaar geleden startte Gerard zijn bedrijf. Eerst werkte hij een aantal jaren vanuit zijn bus en later kreeg hij de beschikking over een ruimte in het buitengebied van Markelo waar hij zijn apparatuur kon opslaan. Op 15 oktober 2012 opende hij de deuren van zijn huidige pand aan de Taets van Amerongenstraat waar hij naast het winkelgedeelte ook de beschikking heeft over een werkplaats om reparaties uit te voeren en een kantoorgedeelte heeft ingericht. “We zouden het erg fijn vinden wanneer de winkel behouden zou kunnen blijven voor Markelo. Aan de eigenaar van het pand ligt het in ieder geval zeker niet”, besluiten Gerard en Francien die tevreden terugkijken op de jarenlange samenwerking met de familie Nijmeijer, die de voormalige werkplaats van het Markelo’s Tweewielercentrum verhuurt aan Gerard en Francien Beverdam.