Johan Jansen 25 jaar in dienst bij Ter Steege

Markeloër Johan Jansen vierde vandaag samen met familie en collega’s zijn 25-jarig dienstverband bij ter Steege. Johan kwam in 1993 in dienst als controller bij Ter Steege Holding. Na vier jaar werd hij benoemd tot Financieel Directeur en heeft op die manier de groei van 25 jaar meegemaakt. “In de overdracht van het bedrijf van de 3e naar de 4e generatie speelde Johan een belangrijke rol”, vertelt Rosalie Ligterink. Ook zijn collega Rieneke Leusink startte 25 jaar geleden bij Ter Steege. In 2008 werd zij samen met haar zus Karin aandeelhouder van Ter Steege Handel, waaronder de Gamma- en Bouwmaatvestigingen van Ter Steege vallen. Johan en Rieneke; namens alle collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig dienstverband en op naar de volgende jaren!