Univé geopend op nieuwe locatie

Een aantal dagen eerder dan gepland en verwacht, is het advieskantoor van Univé in Markelo verhuisd naar de Taets van Amerongenstraat 1a. “Het kantoor is geheel volgens de nieuwe Univé-huisstijl ingericht en oogt daarmee frisser en energieker. Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijke dienstverlening van Univé in Markelo en omgeving blijft bestaan”, aldus commercieel directeur Jan Thale Haandrikman. “We zijn erg blij met ons nieuwe advieskantoor. Daar gaan we in de toekomst naast ons vertrouwde assortiment slimme oplossingen aanbieden om risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken.” Het advieskantoor van Univé is geopend op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag kunt u zelfs tot 21.00 uur terecht op deze nieuwe locatie. 

Hoewel het pand een paar dagen eerder dan gepland in gebruik is genomen vindt de officiële opening van het pand plaats wanneer de verbouwing écht helemaal is afgerond. Zo zal het pand nog voorzien worden van een lichtplan, digitale schermen en zal de aankleding met accessoires zorgen voor de bekende Univé uitstraling.