Spanning stijgt voor Maarkelse Kwis

Met nog iets meer dan twee weken te gaan stijgt de spanning onder de deelnemers van de Maarkelse Kwis. Op 28 december staat ze de zware taak te wachten om samen met de teamleden de vragen en doe-opdrachten in diverse categorieën te beantwoorden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vragen en het kwisboek. “Het kwisboek biedt een mengeling aan vragen en opdrachten gericht op Markelo voor jong en oud. We hopen dat de deelnemers net zo enthousiast zijn als wijzelf”, aldus een van de mensen achter de Maarkelse Kwis. Met ruim 50 teams met elk minimaal 10 deelnemers kent de eerste editie een vliegende start.

De teamcaptains van de deelnemende teams hebben afgelopen week informatie ontvangen over het moment van instructie en in ontvangst nemen van het kwisboek. Mochten er teamcaptains zijn die nog geen mail hebben ontvangen van de organisatie, dan wordt aangeraden zelf contact op te nemen. De instructie is namelijk alleen toegankelijk voor teamcaptains en is noodzakelijk om aan de kwis te kunnen beginnen.