Diplomazwemmen in De Vijf Heuvels

Voor een kleine 60 kinderen was het afgelopen zaterdag toch weer even spannend aan de badrand van zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. Maar dat veranderde al snel toen badjuf Henny Huisken positief reageerde op de vraag of zij als oma van Mitch wilde voordoen hoe je door het gat kunt duiken. Onder luid applaus van de aanwezigen en natuurlijk van kleinzoon Mitch dook zij dan ook enthousiast het water in. Hierna was het de beurt aan de kinderen om te laten zien wat zij allemaal hadden geleerd in de afgelopen periode tijdens de zwemlessen. In de diplomaregen vielen er uiteindelijk 28 A diploma’s, 24 B diploma’s en 7 C diploma’s die allen op feestelijke wijze werden overhandigd door het badpersoneel.

Deze kinderen hebben afgelopen zaterdag hun zwemdiploma in ontvangst genomen:
Diploma A:
Julia Kieltyka,  Lynn Moes, Liam Jansen, Huub Kamphuis, Mitch Maat, Ryan Remmers, Julia Pijffers, Emmi  Winterman, Benjamin Schippers, Sep Hegteler, Jelle Slager, Jasper Ekkelkamp, Ralph Willems, Duran Sahin, Dylano Hoogheim, Saskia ter Welle, Nathan Boorsma, Rutger Wever, Floor Wessels, Tom Brunnekreef, Saar Bruins, Anne Dannenberg, Lana Bosch, Jentemi Kiers, Kwin Altena, Marinda Morsink, Levy Schottink en Joey Lou Damveld.

Diploma B:
Renzo Brinkers,Jaël Paans, Myrthe Langenhof, Stan Wolterink, Femke Wassink, Joris van de Waal, Eva Stokkers, Elias ter Hofte, Julia Kettelarij, Levi Wentink, Ruben ten Bolscher, Yual Fitsum, Norsi Barakat, Emily te Wierik, Mees Kamphuis, Sofie Kreuwel, Sem Vermeij, Filippa Klomp, Fem Roetgering, Jorrit Aaftink, Jayden Koebrugge, Robine Rutjes, Collins Lual en Julia Rijpstra.

Diploma C:
Loïs Ditsel, job Roelofs, Jules Huistede, Lynne Dijkstra, Sil de Jong en Nout de Jong.