Hippolon brengt 5.500 euro op voor Villa Joep

De Powergirls

De 20 teams aan de Hippolon die gisteren door Snorrewind werd georganiseerd wisten samen ongeveer 5.500 euro aan sponsorgelden mee te nemen. Het is een van de activiteiten de Markelose manege en groepsaccomodatie door het jaar organiseert voor Villa Joep. Tijdens de eindejaarsborrel zal het bedrag dat dit jaar bij elkaar is gebracht middels een cheque worden overhandigd aan ambassadeur Jelle Renes van Villa Joep. Renes deed vandaag zelf ook mee aan de Hippolon als fietser. Een Hippolon is een multisportevenement waaraan estafetteams met een springruiter, een hardloper en een fietser mee kunnen doen.

Op het binnen- en buitenparcours van Snorrewind werd gisteren sportief gestreden tussen families, voetbalclubs, rijverenigingen, collega’s en vriendenclubs. De jongste deelnemers waren broer Tijn van 5 en zijn zus Sanna Schrijver van 7 jaar, die samen met hun ouders al voor het tweede jaar grote inzet toonden voor het goede doel. Later op de dag kregen beide kinderen een prijs voor de jongste deelnemers. De Powergirls van Manege Achter ‘n Bos uit Rijssen bestaande uit Janike Lammers, Mayke Kosters en Jessica ter Meer wisten met ruim 2.500 euro weer het hoogste sponsorbedrag mee naar Markelo te nemen. Het winnende team bij de jeugd was Team Snorrescheet van Loes Bronsvoort, Nina Zendman en Kelly Hesp. Bij de teams van tenminste één volwassene ging de titel naar team HBG Goor met Indy Bolink, Wouter Bekhuis en Koen Overbeek.