SC Markelo kans op periodetitel

Morgen is het een belangrijke dag voor Sportclub Markelo. De ploeg onder leiding van Rutger Kats kan namelijk voor het eerst sinds 2010, de periodetitel pakken. Markelo staat nu bovenaan in de competitie, maar heeft evenveel punten als ABS en Broekland, die 2e en 3e staan. Dit heeft te maken met het doelpuntensaldo waarbij de Markeloërs met het aantal gescoorde doelpunten, één doelpunt voor staat op de rest. Ook VV Lettele en Holten 1 zijn in theorie nog kanshebbers op de periodetitel. Maar dan moet het wel heel gek lopen.

Zondag zullen de heren het opnemen tegen SV Enter, die op dit moment op de 7e plek staan in de competitie. Markelo heeft in principe maar één taak, winnen met ruime cijfers om zo op doelsaldo voor te blijven op ABS. De wedstrijd begint om 14.00 uur aan de Endemansdijk.