Korte bewerking Porgy & Bess op De Welle

Anna Maria Roos (zang) en Cornelie Wannee (zang, viool en andere instrumenten) brengen zondagmiddag een eigentijdse korte bewerking van het verhaal van de opera Porgy & Bess op De Welle in Stokkum. Als Duo Thee brengen ze een krachtig beeld met eenvoudige theatrale middelen, eenvoudig theaterspel en een kleine muzikale bezetting in minimale tijd. Door higlights uit de opera in wat lichtere arrangementen gecombineerd met spirituals en rap geven een beeld van slavernij, vrijheid en onvermogen zonder dat de voorstelling te veel zwaarte krijgt. Bloed, zweet en tranen zijn voor het publiek dichtbij, maar regelmatig kan er ook gelachen worden.

De voorstelling begint om 14.30 uur, de inloop met koffie en thee is vanaf 14.00 uur. De entree bedraagt 15 euro, aanmelden kan via de website van De Welle of telefonisch via 06-51403914.