Instuif voor baby-, peuter- en kleuterzwemmen

20100626_zwembad4Op woensdag 14 november wordt in zwembad De Vijf Heuvels een Instuif voor baby-, peuter- en kleuterzwemmen georganiseerd. Van 9.00 en 9.30 uur voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar en van 9.30 tot 10.00 uur voor kinderen van circa 6 maanden tot 2 jaar. Tijdens deze kennismaking kunt u vrijblijvend meedoen met de lessen. De kinderen worden tijdens de lessen stap voor stap vertrouwd gemaakt met water via oefeningen en spelletjes. Baby´s en peuters zijn dol op lekker spetteren in warm water. Zeker als papa of mama meegaat in het bad. Op plezierige wijze leren de kinderen de mogelijkheden van het water kennen. Door samen te zingen, spelen en spetteren is het genieten voor twee. De stap naar zwemmen is voor baby’s heel klein. Baby’s hebben aangeboren reflexen die ervoor zorgen dat ze kopje onder kunnen. Aan het echte zwemmen zijn peuters nog niet toe. Maar ter voorbereiding op het leren zwemmen is al heel veel mogelijk. Met dit eerste zwemavontuur bestaat de mogelijkheid om een of meer Jip diploma´s te halen. Jip’s Baby-, peuter- en kleuterzwemmen is een voorbereiding op het Leren zwemmen met Jip, het leszwemmen voor het ABC-diploma.