Ondernemend Markelo maakt kennis met elkaar

20130506 hoestinkhofDe avond werd in de laatste nieuwsbrief van Ondernemend Markelo aangekondigd als avond om te speeddaten met andere ondernemers. Op woensdag 7 november kunnen alle Markelose ondernemers met elkaar kennismaken tijdens een ondernemersavond bij De Hoestinkhof. “Alle ondernemers die nog geen lid zijn van Ondernemend Markelo maar in Markelo gevestigd zijn of in Markelo wonen zijn ook welkom”, aldus voorzitter Jan Thale Haandrikman. De avond wordt geleid door Kristel Veltkamp en is vooral bedoeld als informeel samenzijn.

Tijdens de avond zou je duidelijk kunnen maken aan andere ondernemers welk bedrijf er achter je gezicht schuilt en wat je precies doet. De avond zou daarnaast kunnen dienen om je contacten te verbreden en te verdiepen om samen succesvol te doen. Ondernemend Markelo wil graag zorgen voor de verbindende factor met de gedachte dat indien de krachten worden gebundeld, je als ondernemer verder kunt komen.

Het programma van de ondernemersavond bij De Hoestinkhof begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur kun je binnen komen lopen. Ondernemers met een binding met Markelo, maar ook introducees die een binding met Markelo hebben zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot 1 november 2018 per mail bij Ondernemend Markelo.