SGW op Manege Snorrewind

De jaarlijkse onderlinge cross van manege Snorrewind vindt plaats op 13 en 14 oktober. In deze SamenGestelde Wedstrijd (SGW) komen ruim 50 ruiters uit de omgeving op paarden èn pony’s van de manege of eigen viervoeter aan de start. Alle ruiters hebben de afgelopen weken bij de manege meerdere crosslessen gevolgd. Op zaterdag 13 oktober worden vanaf 11.30 uur dressuurproeven gereden. Zondag 14 oktober komen de ruiters vanaf half 12 eerst aan start in een springparcours en kan er genoten worden van een prachtige crosscountry door bos en weide rondom de accommodatie van de manege. De combinaties zullen in galop een ruim 2 kilometer lange route afleggen, waarbinnen een aantal crosshindernissen genomen moeten worden. Natuurlijk is het springen door de waterbak een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. De toegang is op beide dagen gratis.