Wederom winst voor Sportclub Markelo

Sportclub Markelo heeft vanmiddag met 0-2 gewonnen van Nieuw Heeten en blijft daarmee, samen met ABS, koploper in de 4e klasse G. De in het blauw spelende Markeloërs domineerden het spel en zetten de tegenstander goed onder druk. Er werden aan beide kanten in de eerste helft van de wedstrijd geen grote kansen gecreëerd en een doelpunt bleef dan ook uit. Ruststand was 0-0. Sportclub begon sterk aan de tweede helft met goed voetbal en in de 52e minuut werd een voorzet van Martijn Klein Kranenberg door René Kuijpers knap ingekopt: 0-1.

In de 69e minuut kreeg Nieuw-Heeten een kans voor open doel om de gelijkmaker te maken, maar er werd naast gekopt. Sportclub bleef het betere van het spel houden, maar pas in de blessuretijd viel er weer een doelpunt. Bart Klumpers gaf de bal mee aan Ferdi Pinkert en Ferdi zette de bal voor op Robin Wagenaar, die hieruit de 0-2 scoorde. Dit was ook de eindstand en Sportclub neemt 3 punten mee naar Markelo. Volgende week spelen de mannen van Rutger Kats thuis tegen Raalte, een elftal dat tot nu toe alle wedstrijd heeft verloren.