SpeedSoccer Hof van Twente Competitie

Na vorig jaar een succesvol seizoen te hebben gehad met de  1e speedsoccercompetitie in de Univé Soccerhal van Sportclub Markelo is Christian Koop van Koop Ondersteuning Plus afgelopen week gestart met de Hof van Twente competitie. Op woensdag 3 oktober werd afgetrapt met de teams van Sv Hector, SC Markelo, DEC’10, GFC en Sv Delden aan het spelen van speedsoccer in competitieverband. In de leeftijdscategorieën 011, 012,013 en 015 zullen teams (die ongeveer gelijkwaardig van niveau zijn) tegen elkaar spelen in de Univé Soccerhal. “Het differentieel leren is hot tegenwoordig en op deze manier geven we de spelers de mogelijkheid zich te ontwikkelen in een andere omgeving. Bij SpeedSoccer gaat de bal nooit uit doordat de boarding en netten samen een afgesloten geheel zijn, een zeer intensief spelletje.”, aldus Christian.

Elke woensdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur worden vier teams verdeeld over twee leeftijdscategorieën die het tegen elkaar opnemen. U bent van harte welkom om hier langs te komen op het sportpark van Sportclub Markelo. Het programma, standen en uitslagen zijn te vinden op de website KOP.