Welkoop in teken van Dierendag

De winkel van Welkoop Markelo staat elke dag al in het teken van dieren maar aankomende week net iets meer. Met Dierendag op de kalender hebben Marije en Richard weer tal van leuke acties bedacht die zij samen met hun team in de winkel zullen gaan presenteren. Zo wordt de tafel gedekt en kunnen honden genieten van heus hondenbuffet in de winkel. “Vorig jaar bleek dit een enorm succes dus vonden we het leuk om ook dit jaar weer eens lekker uit te pakken en de honden te laten genieten van veel lekkers in onze winkel. Als de honden liever spelen dan eten aan tafel, dan kunnen ze zich lekker uitleven in de ballenbak. Tussen alle ballen hebben we lekkere traktaties verstopt waar de honden vast naar op zoek gaan”, vertelt Marije enthousiast. Op woensdagmiddag en donderdag de gehele dag zijn twee fotografen van Fotostudio Markelo aanwezig in de winkel om foto’s te maken van allerlei huisdieren. “Dat doen we rondom Dierendag al een aantal jaren en levert altijd erg leuke beelden op. Vorig jaar werden we verrast naast heel veel honden ook met een kip, kittens, cavia’s en zelfs een pony“, vertelt Marian Waanders.

Op dit moment zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor 15 euro wordt door Fotostudio Markelo een fotoreportage gemaakt van uw huisdier. De mooiste foto wordt afgedrukt op 20 x 30 formaat, welke een week later klaar ligt bij de kassa van de Welkoop. Aanmelden kan via de website van Fotostudio Markelo