Welkoop opnieuw Beste Winkelketen

Voor de vijfde keer op rij is de winkelketen Welkoop in de prijzen gevallen bij de consumentenverkiezingen van Nederland ‘Beste Winkelketen van Nederland’. In vier categorieën mag het bedrijf zich wederom een jaar lang de Beste Winkelketen van Nederland noemen: Tuin & Webshop Tuin, Dierenspeciaalzaak & Webshop DierenspeciaalzaakBeste Winkelketen Tuin is Welkoop nu voor het vierde opeenvolgende jaar. De titel Beste Dierenspeciaalzaak sleept Welkoop nu zelfs voor het vijfde jaar op rij binnen. “We hebben gewonnen in alle vier de categorieën waarin we konden winnen. Daar zijn we ongelofelijk blij mee. En voor de vijfde keer Beste Dierenspeciaalzaak worden is wel heel bijzonder. Klanten waarderen ons brede en betaalbare assortiment met ons eigen merk en alle bekende A-merken, net als onze service en het deskundige advies door onze medewerkers in de winkels”, zegt Richard Landuwer van Welkoop Markelo. 

De winnaars bij de verkiezingen tot Beste Winkelketen van Nederland worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld. Aan de verkiezing deden dit jaar 450 winkelketens mee en maar liefst 215.000 mensen brachten hun stem uit. “Winnen in een consumentenverkiezing is extra bijzonder,” zegt Richard. “Dat is waar we het voor doen: klanten die blij met ons zijn en die graag bij ons terug komen. Met elkaar werken we er keihard aan om het iedere dag weer een stukje beter te doen.”