Nominatie Hoestinkhof B&B prijs

20130506 hoestinkhofDe Hoestinkhof is één van de drie genomineerden voor de Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2018. De prijs is een initiatief van Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer. Naast de bed & breakfast in het bakhuis van De Hoestinkhof in Stokkum zijn een bed & breakfast in het Brabantse Asten en een bed & breakfast in het Limburgse Well ook in de race om op 30 oktober in Dordrecht kans te maken op de prijs. “De landelijke gastenkamers zijn voorzien van mooie landschapfoto’s, heerlijke grote bedden en comfortabele stoelen. De tuin is mooi verzorgd met bloemen, tuinkruiden, bomen en diverse zitjes. Een vers ontbijt met onder andere huisgebakken brood wordt geserveerd op een met mooi servies gedekte tafel in het Theehuis. Het is een fijn adres waar alles klopt, mede door de aardige, vriendelijke gastvrouw,” aldus de organisatie over de nominatie van De Hoestinkhof.