Oud ijzer voor Martinuskerk

Het vele vertier op het Kerkplein afgelopen zaterdag tijdens de Fany-fair met enorm veel spullen waar menigeen net datgene vond wat al even werd gezocht, heeft bijna € 8.000 opgeleverd voor de Martinuskerk. De boekenmarkt in de Martinushof, de verkoop van oliebollen, kniepertjes, koffie, broodje hamburgers, bloemen maar natuurlijk ook de veiling door veilingmeester Jan Henk Berendsen zorgden tesamen voor dit prachtige resultaat. “We zijn als Kerkenraad veel dank verschuldigd aan heel veel vrijwilligers die tekenden voor de organisatie van deze meer dan geslaagde dag, waar deze dito opbrengst bijeen werd gebracht. De weersomstandigheden hadden we dan ook nog eens mee, wat zeker heeft bijgedragen dat er veel publiek naar het Kerkplein maar ook in de Martinushof kwam”, vertelt Marti Pluijgers enthousiast. Naast de Martinuskerk staat een enorme oud ijzer bak die tot vandaag in de namiddag blijft staan en waar ook nu nog klein oud ijzer in gegooid mag worden. Wanneer iemand meer dan 200 kilo oud ijzer thuis heeft liggen, dan wordt dit graag bij u opgehaald op donderdag 20 september. Aanmelden hiervoor is mogelijk door een mail te sturen aan het kerkelijk buro. Ook de opbrengst van het oud ijzer komt ten goede aan de Martinuskerk.