Sportclub gelijk tegen Reunie

De derde en laatste wedstrijd in de bekercompetitie heeft Sportclub Markelo afgesloten met een 4-4 gelijkspel. Voor Reunie was een punt voldoende om door te gaan in de beker. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd werden de nieuwe shirts overhandigd aan de selectie, met Grand Café De Kroon als hoofdsponsor. Dennis Hendriksen en Robert Völkers waren aanwezig om de shirts symbolisch te overhandigen. Sportclub Markelo begon sterk aan de wedstrijd tegen Reunie dat een klasse hoger speelt in de competitie. In de 18e minuut scoorde René Kuijpers de 1-0 na een voorzet van Ton Jansen. Reunie kreeg geen kans om het spel te maken en in de 41e minuut was het weer René Kuijpers die na een mooie individuele actie de 2-0 binnen tikte. Dit was tevens de ruststand. In de 4e minuut van de tweede helft kopte Steven Bloemen de 3-0 binnen en leek de thuisploeg veilig. Vanaf dat moment begon Reunie sterker te voetballen en in de 56e minuut maakten de gasten dan ook de 3-1.

Aan Markelose kant was de verdediging even de weg kwijt en kreeg Reunie kans op kans. Binnen 8 minuten na de 3-1 stond er 3-3 op het scorebord. De zwartwitten waren net op tijd wakker geschud en begonnen zelf weer beter te spelen. In de 89e minuut werd het echter nog 3-4 voor Reunie. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg René Kuijpers een mooie voorzet en kon met zijn derde doelpunt van de middag de eindstand op 4-4 zetten. Reactie van leider Peter Stokkers: “Vooraf hadden we getekend voor een punt, maar gezien het verloop van de wedstrijd, had er misschien wel meer ingezeten”. Volgende week is de eerste competitiewedstrijd, uit naar Davo.