Veel deelname sponsoractie Plus

Ruim 30 verenigingen en stichtingen hebben zich aangemeld om deel te nemen aan de speciale sponsoractie die aankomende maandag start bij Plus Blankhorst in Markelo. Alle verenigingen krijgen de kans om in de actieperiode een activiteit te organiseren in de winkel waarmee zij extra sponsorpunten kunnen verdienen voor hun eigen club of vereniging. Zo zullen tijdens de actieperiode die tot 25 november van kracht is, een aantal pieten in de winkel de boel op stelten komen zetten. Een zangkoor heeft aangegeven te komen zingen in de winkel en een proeverij te organiseren. De competitie tussen de verenigingen kan hiermee van start gaan. “We zullen de tussenstanden steeds actueel houden totdat in december een avond wordt georganiseerd waar we de sponsorbedragen voor elke club bekend maken en de bijbehorende cheques zullen uitreiken”, vertelt Henry Blankhorst. 

Het sparen tijdens de sponsoractie kan alleen digitaal, via de speciale kast in de winkel of op de Facebookpagina van Plus Blankhorst ( alleen via de pc, klik op tabblad sponsoractie). Digitaal sparen via de telefoon kan ook, ga dan naar uwsupermarkt.nl.

De volgende verenigingen en stichtingen hebben zich aangemeld:
Brandweervereniging Markelo, Stichting Paard en Ponysport, Koor Marcant, Stichting Zorgboerderij Alldrik, PJGO Markelo, Supportersvereniging FC Twente, Stichting AED Markelosebroek, Kunststichting Markelo, Markeloos Kerkkoor, Buurtvereniging Herike-Elsen, Postduiven Vereniging de snelle wieken, Obs de Zwaluw, Motorclub ons genoegen, Hervormde Vrouwen Vereniging, EHBO Markelo-Diepenheim, Volleybal Markel Up, Tennisvereniging MTV ’65, Stichting IJsbaan Markelo, Canada Comité Markelo, TTvW Hof van Twente, Buurtvereniging Markelosebroek, Gymvereniging Markelo, Buurtvereniging Dijkerhoek, Oranjevereniging, Stichting Jeugd Aktiviteiten Markelo, Markvogels Boules, Maarkelse Boake, Rijvereniging Markelo, Jeugdkoor Markelo, Sportclub Markelo, Muziekvereniging de Fanfare Markelo en het Markelo’s Mannenkoor.