Schipbeek siert boekcover

Schrijfster Joke Voogdt heeft haar derde boek geschreven en uitgebracht. Het boek met de titel ‘Een teken van Mira’ heeft een Markelo’s tintje. De omslag van het boek is voorzien van een foto die gemaakt is door Herman Beld bij de Schipbeek. Een regenboog, die precies bij het boek past, siert de cover. “Het boek bestaat uit 230 pagina’s en geeft een verhaal weer waar je met een lach en een traan doorheen leest”, aldus Joke. Samen met haar man verblijft Joke veelvuldig op Camping de Kattenberg waar zij een chalet hebben. 

Het boek gaat over Ton, een nog jonge man van net 35 jaar. Hij verliest zijn beide ouders door een auto-ongeluk. Ton verkoopt het ouderlijk huis en koopt een oud huisje ergens op de Veluwe en sluit zich af van de buitenwereld. Op een dag moet hij naar het dorp voor een schrijfblok, daar in de winkel ontmoet hij Mira, een héél bijzonder meisje. Door haar krijgt zijn leven weer zin.