Ruime zege voor Sportclub Markelo

Sportclub Markelo heeft het tweede bekerduel met 8-0 gewonnen van GSV ’63. Na het verlies tegen SP Lochem heeft trainer Rutger Kats de mannen van Sportclub Markelo voor de wedstrijd op het hart gedrukt om vandaag vanaf de eerste minuut scherp en geconcentreerd te spelen. En hij wilde vooral veel doelpunten zien. In de rust stond het al 4-0 voor de Markeloërs, met doelpunten van respectievelijk René Kuijpers, Ton Jansen (penalty), wederom René Kuijpers en Robin Wagenaar. Was SP Lochem vorige week een maatje te groot voor Markelo, nu gold dat omgekeerd voor GSV ’63. Ook in de tweede helft was het Sportclub dat het betere van het spel had, met in de 50e minuut een doelpunt van Bart Klumpers, een minuut later gevolgd door een doelpunt van Roland Stege. Daarna scoorde René Kuijpers zijn derde doelpunt, na een goede voorzet van Bart Klumpers. In de 86e minuut was het weer René Kuijpers, die zijn vierde doelpunt van vandaag scoorde en de eindstand op 8-0 zette. Volgende week speelt Markelo zijn derde bekerwedstrijd, thuis tegen Reunie. Reunie won met 4-2 van SP Lochem.