Twentse Storm MTB Tocht door Markelo

Meerdere delen van de Markelose mountainbike routes worden opgenomen in de eerste Mountainbike Marathon ‘Twentse Storm MTB Tocht’ die de Deldense fietsclub Twickel Trappers dit jaar voor het eerst organiseert. De tocht weliswaar onder de officiële vlag van de NTFU vindt plaats op zondag 16 september met 3 routes voor volwassenen te weten 33, 66 en 99 kilometer en laat alle hoeken van de Hof van Twente zien. Voor de jeugd wordt er een track van 12 kilometer uitgezet. Het start- en finishpunt van de ‘Twentse Storm MTB Tocht’ is gelegen bij manege de Hoffmeijer aan de Hoffmeijerweg in Ambt Delden. Hier wordt een scan en go, douche- en afspuit gelegenheid ingericht en kan er na het fietsen een bezoek worden gebracht aan de kantine van de manege waar tevens een kleine fietsbeurs is ingericht. Naast de fietsbeurs wordt er een indoor clinic met kids verzorgd door Enjoy Cycling. Deelnemen aan de MTB tocht kan door op de dag zelf in te schrijven tussen 8.30 en 10.00 uur en de kosten bedragen hiervoor 5 euro voor niet-leden en 4 euro voor NTFU-leden.