Politie lost verduistering op

Door het snelle handelen van diverse betrokkenen heeft de politie Hof van Twente vandaag een tas met daarin een flink geldbedrag terug kunnen brengen aan de aangeefster. In een supermarkt in Markelo dacht de aangeefster afgelopen weekend een tas te zijn vergeten. Aan de hand van camerabeelden bleek dat de tas was weggenomen en kwam er al snel een verdachte in beeld.  In de tas zat een behoorlijk geldbedrag dat door een aantal buurtbewoners was ingezameld voor het komende Dorpsfeest. De verdachte in deze zaak is inmiddels gehoord en de zaak zal worden voorgelegd aan justitie. “Het is geweldig fijn dat we vandaag de tas en het geldbedrag konden teruggeven aan de rechtmatige eigenaar en het snel handelen van een aantal betrokkenen heeft daar zeer zeker aan bijgedragen”, geeft wijkagent Lisette Zwerink aan.