Sportclub Markelo hervat training

De selecties van het eerste en tweede elftal van Sportclub Markelo zijn gisteravond onder leiding van de nieuwe hoofdtrainers Rutger Kats (Markelo 1) en Gert Hakkert (Markelo 2) gestart aan het nieuwe voetbalseizoen. Het eerste elftal van Sportclub Markelo zal dit seizoen onder leiding van Rutger Kats uitkomen in de 4e klasse G. Hij volgt hiermee Anne de Jong op, die afgelopen seizoen afscheid nam van de Markelose voetbalclub en vanaf dit seizoen hoofdtrainer is bij Wilhelminaschool. Markeloër Gert Hakkert  zal het komende seizoen als trainer verbonden zijn aan het tweede elftal van Sportclub Markelo. Gert neemt hiermee de taken over van Rob Lamers die met Markelo 2 een periodetitel wist te pakken. Rob Lamers is inmiddels hoofdtrainer bij Sportclub Daarle. 

Voor het huidige voetbalseizoen is voetbalvereniging Sportclub Markelo nog op zoek naar een verzorger/sportmasseur die de functie over wil nemen van Arno Kurvers. De oproep geldt voor de dinsdag- als ook op de donderdagavond tijdens de trainingsavonden maar tevens voor de begeleiding van de eerste selectie op de zondagmiddag tijdens de wedstrijden.