Enorme animo voor Truck Run

Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken vrij om  mee te rijden tijdens de eerste editie van de Truck Run Hof van Twente. Het loopt storm voor de eerste editie van dit evenement waarbij gehandicapten mee mogen rijden met een vrachtwagen. De organisatie van de Truck Run is blij verrast door de vele positieve reacties. “Er hebben zich inmiddels ruim 30 chauffeurs met vrachtwagen aangemeld en ook is er sprake van een groot aantal mensen die als vrijwilliger willen helpen om deze dag tot een groot succes te maken”. Gehandicapten die (eventueel samen met een begeleider) mee willen rijden kunnen tot 10 september aangemeld worden via de website van de Truck Run Hof van Twente. De Truck Run wordt gehouden op zaterdag 6 oktober, waar ’s middags een grote stoet vrachtwagens vanaf Grand Café De Kroon zal vertrekken voor een rit door de Hof van Twente. De middag wordt afgesloten met een grote muzikale happening.