Teun Bruijn 80 jaar!

Bijna 5 maand nadat er 1 ½ Sarah voor Annie Bruijn  in de tuin stond aan de Tolweg is het weer feest! Dit keer is Teun aan beurt. Hij viert vandaag zijn 80e verjaardag. Dat konden de kinderen natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een vermelding in de tuin.  Terwijl hij achter zijn laptop zat kwamen de kinderen met slingers en een bord hem verrassen. De kinderen gingen het een en ander plaatsen en kregen de goedkeuring van Teun. De koffie was klaar en iedereen zat lekker aan de koffie toen de telefoon ging. De Hofhouding Markelo van Hofstreek FM belde om Teun te feliciteren. Henk Hondelink en Riky van Coeverden (geen onbekenden van Teun) zaten achter de microfoon voor een interview met hem. Op de vraag van Riky of Annie Bruijn al gezongen had voor Teun barstte het zingen in de kamer aan de Tolweg los. “Het begin is er; Teun van harte gefeliciteerd met je 80e verjaardag. We gaan er vanmiddag samen een mooi feestje van maken”, aldus de kinderen en kleinkinderen.