Schildpad en pikzwarte kater – UPDATE

Regelmatig krijgen we in onze mailbox berichten van gevonden of vermiste dieren. Zo heeft de dierenbescherming heeft enkele geweken een schildpad opgehaald die is gevonden nabij de Potdijk in Markelo. De schildpad zit sindsdien in de opvang en is het baasje nog niet gevonden. Vanaf zijn logeeradres aan de Hogedijk in de omgeving van Camping De Kattenberg is donderdagavond de pikzwarte kater Joris weggelopen. De kater heeft een halsband met GPS zender, maar de zender staat uit. Mocht iemand meer informatie hebben over de kater of weten wie het baasje van de schildpad is, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nlUPDATE: De kater is inmiddels weer terecht. UPDATE (2): ook het baasje van schildpad ‘Stoffel’ heeft zich gemeld, Stoffel wist enkele weken geleden te ontsnappen uit een grote ren.