Start kaartverkoop Proef Markelo

Op 1 september zal de kaartverkoop starten voor de 8e editie van Proef Markelo. Met dit jaar twee belangrijke wijzigingen, denkt de organisatie wederom een geweldig culinair evenement voor haar gasten neer te kunnen zetten. Ditmaal zullen niet negen maar liefst tien Markelose horecagelegenheden u culinair laten genieten in elk hun eigen karakteristieke sfeervolle ambiance waarbij tegelijkertijd een aanpassing is gedaan in de tijdsduur van het event. Vanaf  12 uur start Proef Markelo op zondag 11 november en niet tot 17.00 uur maar tot 18.00 uur heeft u de tijd om alle tien de adressen aan te doen waarbij De Kroon als laatste staat genoteerd voor alle gasten. Hier vindt namelijk dit jaar de afterparty plaats van Proef Markelo. Naast De Kroon waar het dessert wordt geserveerd wordt u gastvrij ontvangen bij Herberg de Kemper, ‘t Wapen van Markelo, De Haverkamp, De Poppe, de Hoestinkhof, Bistro de Loep, de Herikerberg, De Vennebekken en Bistro de Tasca. Deze middag garandeert gezelligheid dankzij de veelzijdige kleine gerechten, bijpassende wijnen en bieren in combinatie met echte Twentse gastvrijheid. 

Het reserveren van kaarten voor het culinaire evenement in Markelo kan via de website van Proef Markelo of telefonisch bij Grand Café de Kroon 0547 – 740 000. Vanaf maandag 15 oktober  t/m maandag 29 oktober kunt u uw kaarten afhalen bij Grand café de Kroon te Markelo. Bij het afhalen van uw kaarten kunt u deze betalen. Kaarten kosten 52,50 euro per persoon.