Markelo’s jeugdkoor op eigen benen

Zo’n drie jaar geleden kregen de plannen vanuit het Markelo’s Mannenkoor voor de start van een jeugdkoor vorm. Met dit koor staat er inmiddels een jeugdkoor voor alle kinderen uit Markelo en omstreken die het leuk vinden om te zingen. Met onder meer een mooi startkapitaal gefinancierd door de stichting Hessenheemfonds is het nu mogelijk om het jeugdkoor op eigen benen te laten staan. Hierdoor is de Stichting Jeugdkoor Markelo sinds kort een feit geworden. Dit heugelijke feit werd afgelopen zaterdag met de kinderen gevierd bij de Dutch Music Barn waarbij natuurlijk een optreden voor de ouders op het programma stond. Onder leiding van dirigente Jacobine van Laar zingt het jeugdkoor, elke maandagmiddag in De Haverkamp. Met ingang van september wordt er gerepeteerd van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Alle kinderen die van zingen , musicals en performen houden, worden van harte uitgenodigd om eens een keer vrijblijvend mee te zingen.  Op maandag 3 september gaan het jeugdkoor weer van start en natuurlijk mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Voor mensen die meer informatie wensen over het Markelo’s Jeugdkoor, mail dan naar jeugdkoormarkelo@outlook.com.