Mickey Slotman derde op NK

Mickey Slotman is op het circuit van Spa-Francorchamps afgelopen weekend derde geworden tijdens het NK karten in de koningsklasse KZ2. “Ik ben zeker tevreden. Het kwam er eerst niet uit en toen heb ik de overstap gemaakt naar Kart Support van Erwin van der Veen en dat is een juiste beslissing gebleken”, blikte de opgetogen zestienjarige rijder uit Markelo terug op het weekeinde op de fameuze Belgische piste. Het was de eerste wedstrijd na zijn over stap op CRG van Kart Support.

Mickey: “Dit was mijn eerste wedstrijd op de CRG en het voelde meteen goed. Ik heb veel steun aan Erwin en Joey Hanssen. Ze zorgen ervoor dat ik heel goed materiaal heb. Dat heeft nu geresulteerd in de derde plaats.”. De eerstvolgende NK-race wordt op de kartbaan van Berghem gehouden. Het is een circuit dat hij niet heel goed kent. Mickey: “Ik heb er weleens getraind en vroeger ook weleens wedstrijden gehad. Wat ik me kan herinneren is dat het rubber op de baan voor heel veel grip zorgt. Dat is wel lastig tijdens het rijden. Een podiumplaats zou in ieder geval mooi zijn.”