Koekoeksbuurt verhuist naar motorsportterrein

Vanavond heeft de Koekoeksbuurt de optochtwagen verplaatst van de Larenseweg naar een nieuwe bouwlocatie aan de Herikeresweg. De komende twee maanden heeft de buurt alle medewerking toegezegd gekregen van het bestuur van de Markelose motorclub ‘Ons Genoegen’, die de buurt de gelegenheid heeft geboden om op het terrein van de club, de bouw van de optochtwagen te gaan starten. Met de overhandiging van de sleutel van de loods van de Markelose motorclub door voorzitter Eelco Laarman aan Trix Klompjan werden vanavond de mondelinge afspraken kracht bijgezet en vervolgens ‘nat gemaakt’. Voorzitter van de Optochtcommissie Ans van Hinte: “Als commissie vinden we het een bijzonder mooi gebaar van een vereniging om zo de deelname van de Koekoek aan de optocht mogelijk te maken.”