Zomeravondconcert Fanfare bij de Bovenberg

Muziekvereniging de Fanfare Markelo sluit op dinsdagavond 17 juli het muzikale jaar traditioneel af met een zomeravondconcert.Op het programma staat herkenbare, lichte muziek die bij een breed publiek in de smaak zal vallen. Als locatie is, vanwege het succes in 2017, wederom gekozen voor Camping De Bovenberg aan de Bovenbergweg 14 in Markelo, waar het concert om 19.45 uur zal beginnen.  Bij goed weer zal dit concert plaats vinden op een idyllische accommodatie aan het water, bij slecht weer wordt er naar binnen uitgeweken. Na dit concert begint ook voor De Fanfare de zomervakantie en zijn we in het openbaar voor het eerst op zondag 26 augustus weer actief tijdens de optocht van Dorpsfeest Markelo. We hopen dat u op 17 juli de weg naar De Bovenberg zult vinden als voorbode voor een heerlijke zomervakantie. En ook nu is de toegang wederom vrij toegankelijk.