Verhuizen van Goor naar Stokkum

Na een jaar van verbouwen, met zeer veel zelfwerkzaamheid, is het ‘stulpje’ nu bijna af geheel naar de wensen van Marita en Wilco Leunk. Met hulp van de kameraden Arjan en Johan, is de aanhanger afgelopen weekend voor de laatste keer volgepakt in de Middenstraat in Goor om richting de nieuwe plek aan de Stationsweg 37 in Stokkum te rijden. Niet alleen de huisraad ging op de aanhanger, maar ook de volledige inventaris van de pedicure salon van Marita. In Stokkum krijgt Marita namelijk een splinter nieuwe, leuk ingerichte medische voetverzorgingssalon ‘Stokkum’ tot haar beschikking. Geheel volgens Markelose traditie waren de buren ‘smiddags present om de nieuwe buren de toegang te versperren voor het meuten. Na het uitdelen en het nuttigen van het bekende sapje welke door de buurt dankbaar werden geaccepteerd, kregen Wilco en Marita de doortocht voor de laatste meters naar de nieuwe woning. Wilco en Marita; namens alle kameraden, familie en buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe stekje, en heel veel succes gewenst.