Geslaagde testrit Zwarte Cross!

Langdurige voorbereidingen gingen er aan vooraf, maar gistermiddag was het dan toch eindelijk zover. De optochtcommissie van Dorpsfeest Markelo wist Dini Bussink te verrassen door haar thuis op te halen en vervolgens als ‘Tante Riki’, bekend van de Zwarte Cross, een testrit door Markelo te laten maken. De eerste beproeving werd een bezoek aan Marloes Haarzaak waar Dini in de Nozemdome een speciaal Zwarte Cross kapsel kreeg aangemeten. Nadat de rit op de roze crossmotor werd vervolgd en er onderweg  natuurlijk diverse stops ingelast waren om af te koelen en te keuren kon de commissie niet anders dan tot de conclusie komen dat de testrit meer dan geslaagd was. “Dini; namens de optochtcommissie nogmaals enorm bedankt voor al je inspanningen van de afgelopen 6 jaar in onze commissie. Loat goan!”, aldus de optochtcommissie die met deze actie op passende wijze afscheid nam van een jarenlang vertrouwd gezicht binnen hun gelederen.