Zwembad toneel 62 zwemkanjers

Vanmiddag heeft burgemeester Ellen Nauta de opening verricht van de Overijssels G-kampioenschappen die plaatsvonden in zwembad De Vijf Heuvels aan de Potdijk in Markelo. Deze wedstrijd gold als de afsluiting van meerdere wedstrijden die gezamenlijk door 12 verenigingen georganiseerd zijn. Maar liefst 62 deelnemers verschenen op de startblokken van het Markelose zwembad om samen 169 afstanden te zwemmen. Een lange maar vooral gezellige middag die aan het einde van de middag eindigde met de uitreiking van de MBB beker voor de best presterende vereniging door Kasper Morsink. De eigenaar van Morsink Bliksem en Beveiliging en tevens trainer en organisator van ZPC de Hof mocht deze beker uitreiken aan het Ravijn uit Nijverdal. Ronnie Haringman wist wederom beslag te leggen op twee maal goud op de individuele afstand schoolslag en de vrije slag.