Bijna 2.300 pashouders voor de Hofpas

Bijna 2.300 inwoners uit de Hof van Twente waaronder ook Markelo hebben inmiddels de Hofpas ontdekt. Gezamenlijk werd er van oktober 2017 tot en met mei 2018 al meer dan € 2.000 gespaard voor de ruim 70 aangesloten lokale verenigingen op de Hofpas. In alle 6 kernen worden steeds meer Hofpassen geregistreerd door de inwoners, en dit zorgt voor een steeds snellere groei van de spaarsaldi bij de verenigingen. Van de geregistreerde passen gaat namelijk van elke gespaarde euro € 0,25 naar de favoriete vereniging van de pashouder.

Ernst Pieper, coördinator  van de Hofpas: “We zien dat verenigingen steeds enthousiaster worden en hun leden steeds meer stimuleren om hun pas te gebruiken, te registreren en te sparen voor hun favoriete club. Er zijn nog ruim duizend passen in omloop die nog niet geregistreerd zijn en waar al wel op gespaard wordt. Als clubs hun leden stimuleren hun pas te registreren, wordt de verenigingskas vlot gespekt!”

Een Hofpas is gratis af te halen bij de deelnemende ondernemers, zij staan vermeld op de site: www.hofpas.nl. Om te registreren heb je alleen een emailadres nodig!