Vrijwilligers kiezen balletje SC Markelo

Een speciale feestcommissie van Sportclub Markelo organiseert vanavond voor alle vrijwilligers van de Markelose voetbalclub een gezellige avond. “Vorig jaar hebben we geen vrijwilligersavond georganiseerd maar is wel de bouw van de Soccerhal en de interne verbouwing van de kantine gerealiseerd. Voldoende reden om nu weer eens echt alle vrijwilligers te bedanken voor hun grandioze inzet het hele jaar door”, vertelt Sam Schreurs. “De inzet van vrijwilligers is enorm belangrijk voor elke club en gelukkig hebben we een grote groep die altijd voor ons klaar staat om ons te helpen. En of dat nu gaat om de schoonmaak of het realiseren van een interne verbouwing, de vrijwilligers zijn er gewoon altijd”, geeft Reinder Jacobi aan. Voor de vrijwilligers wordt deze avond een bingo georganiseerd met -volgens de organisatie – geweldige prijzen maar als klap op de vuurpijl wordt vanavond een gehaktballen proeverij gepresenteerd. Zes verschillende soorten gehaktballen worden vanavond door de aanwezige vrijwilligers beoordeeld. Na het tellen van de beoordelingen zal duidelijk worden welke bal het verdient om de titel ‘gehaktbal SC Markelo’ te dragen en voortaan verkrijgbaar zal zijn aan de bar van Sportclub Markelo.