Jan Willem en Mineke 50 jaar getrouwd

Vandaag is het exact vijftig jaar geleden dat Jan Willem en Mineke Relker elkaar het ja-woord hebben gegeven. De groep wagenbouwers van de Molenbuurt – Prinsessenbuurt hebben hun thuisbasis al jarenlang bij de familie Relker in de loods en waren er gisteravond dan ook vanzelfsprekend bij om het gouden bruidspaar met deze bijzondere mijlpaal te verrassen door een prachtige boog te plaatsen. Maar ook de buurt kwam met een traditionele boog, compleet versierd met prachtige witte en rode rozen die in het verse ‘groen’ waren gestoken. Nadat het bruidspaar beide bogen had goedgekeurd, kon het niet uitblijven dat deze ook  alvast werden ‘nat’ gemaakt waarna het nog even erg gezellig werd. Aanstaande zaterdag wordt het feest voortgezet bij De Haverkamp. Jan Willem en Mineke; namens de familie, buurt en de wagenbouwers nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk!