Schildersbedrijf Vreekamp breidt uit

Door de toegenomen drukte gaat het Markelose Schildersbedrijf Vreekamp samenwerken met Schildersbedrijf Hekkelman uit Laren. De afgelopen maanden bleek dat Lennart Vreekamp steeds vaker ‘nee’ moest verkopen aan klanten, omdat hij teveel werk had. Om de klanten in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn, zag hij samenwerking met een ander schildersbedrijf als de beste optie. In Schildersbedrijf Hekkelman uit Laren heeft Lennart een ervaren partij gevonden, waarmee hij vanaf heden samenwerkt. De afgelopen tijd zijn er al klussen samen opgepakt en daaruit bleek het te klikken tussen de mannen. In de praktijk zal het vanaf nu zo gaan dat alle aanvragen die bij Vreekamp binnenkomen, worden verdeeld. Daarbij zal het in de praktijk zo zijn, dat Lennart de klussen in Markelo voor zijn rekening neemt. Op die manier kan Lennart meer uitvoerend bezig zijn en worden de administratieve werkzaamheden grotendeels op het kantoor van Hekkelman gedaan. Zowel Vreekamp als Hekkelman is blij met deze samenwerking, waarbij beide bedrijven elkaar versterken en verder kunnen ontwikkelen. Opvragen van informatie kan door een mail te sturen, meer informatie is ook te vinden op de website.