Met Plus Blankhorst naar Food Goan

Het was het allereerste evenement dat vorig jaar plaatsvond op het nieuwe Kaasplein en meteen een overweldigd succes. Voor de organisatie achter Food Goan reden te meer om de formule voor het event uit te bouwen en de editie van Food Goan 2018, nog groter en gezelliger van opzet te laten zijn. Met als hoofdpijlers natuurlijk weer de diverse eetkramen, live muziek, kinderspeelplaats en een wijnbar maar dat zal maar een fractie zijn van wat er deze zomer allemaal tijdens Food Goan 2018 op zaterdag 4 augustus van 16.00 tot 22.00 uur op het Kaasplein te vinden zal zijn. Als een van de ondernemers die nauw betrokken is bij het evenement, was dat voor Henry Blankhorst voldoende reden om een speciale actie op te zetten. Een actie waarbij klanten van Plus Blankhorst kunnen sparen voor korting op Food Goan munten. Deze actie loopt zes weken lang en start op 18 juni en eindigt op 29 juli 2018.