Sfeervol slot 8e editie Avond4daagse

Dronefoto: Gerrit Smit

Ouders, familie en bekenden stonden vanavond man aan man aan het Beukenlaantje, die tijdens de slotavond van de Avond4daagse elk jaar traditioneel wordt omgedoopt tot ‘Via Beukiola’. Met een welverdiend bloemetje of iets lekkers werden vanavond zo’n 550 wandelaars ingehaald. De organisatie schreef tijdens deze 8e editie 520 deelnemers in die vier dagen lang een route liepen van 5 of 10 kilometer. Daarbij werden nog zo’n 60 wandelaars ingeschreven voor 1 dag. Leerkrachten van de basisscholen zorgden samen met Mr- en Or leden van de scholen dat de kinderen hun felbegeerde medaille’s en wandeldiploma’s in ontvangst konden nemen bij aankomst in de Koele. De route van de vierde en tevens laatste dag van de Avond4daagse liep vanavond over de Herikerberg. 

Met gezellige muziek van Reno van Soundsation uit Goor werd de editie  vanavond sfeervol afgesloten in de Kösterskoele. Wanneer de organisatie terugblikt zullen zij vast en zeker vaststellen dat de weergoden de organisatie de laatste vier dagen gunstig gezind waren en er geen gekke dingen zijn gebeurd. Al met al dus een prachtige editie die ook dit jaar door het bestuur van de Kösterskoele werd georganiseerd. Door sponsoren Plus Blankhorst, Robers Makelaardij, Dirk, De Spieker en Relker Verkeersschool werden de wandelaars voorzien van een drankje en iets lekkers tijdens de Avond4daagse 2018.  “De druppeltjes regen die gisteren vielen mogen geen naam hebben en was al wat later op de avond. Het was heerlijk wandelweer, prachtige routes en onderweg was de sfeer enorm gezellig”, geeft een wandelaar moe maar voldaan aan.